Activiteiten- Bumperball

Bumperball

Locaties:

– Helenaveen
– Tolkamer
– Veldhoven
– Ulicoten
– Op locatie

Minimaal aantal personen: 8

Ontdek de nieuwe spectaculaire ervaring van het Bumperball nu bij Atc eXperience.

Wat is Bumperball

Sportief en ontzettend grappig! Dat is de beste omschrijving van het bumperball. Ben jij degene die een originele activiteit moet organiseren, dan is dit een ontzettend leuke uitdaging!

Iedere speler krijgt een eigen bubbel en dan kan het potje voetbal beginnen. Het zal onvergetelijke momenten opleveren als jullie over het veld rennen en proberen de bal bij de tegenstander in het doel te krijgen. Wij verzorgen Bumperball compleet, dus inclusief begeleiding en een scheidsrechter. De deelnemers hoeven alleen zelf sportieve kleding mee te nemen. Vergeet ook absoluut niet een fotocamera mee te nemen, want dit gaat absoluut hilarische momenten opleveren!

Heb jij altijd eens een collega, een vriend of een familielid over het veld willen zien vliegen, dan is dit een geweldig idee voor een bedrijfsactiviteit. Zelfs voor mensen die eigenlijk niet zo goed kunnen voetballen, zullen hier een hele hoop plezier mee beleven.

extra foto’s

Prijs

€ 13,95 p.p.

Duur

1 uur
Boek Nu

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

neem contact op