Activiteiten- Ik hou van Holland

Hou van Holland

Locaties:

– Helenaveen
– Tolkamer
– Ulicoten

Minimaal aantal personen: 20

 

Wat is Ik Hou van Holland

Wie kent het niet, in heel Nederland is het wel eens gespeeld. Het bekende programma van TV ‘Ik hou van Holland’ waarin teams het tegen elkaar opnemen met allerlei quizvragen, doe activiteiten waarin geweldige spelletjes gespeeld worden met hilarische momenten.

Tijdens deze knotsgekke en gezellige show strijden teams tegen elkaar. Uiteraard is er bij elk team een teamcaptain die samen met zijn team gaat voor de overwinning. Bij het weten van de vraag zorgt de captain ervoor dat hij zo snel mogelijk een druk op de knop geeft. Is het antwoord goed, dan verdiend het team de punten! Uiteraard is het ook mogelijk dat de gehele groep meedoet tijdens de “Ik hou van Holland” quiz, dit zorgt voor nog meer spanning, humor en sensatie!

Het rad voor het sensationele finalespel ontbreekt natuurlijk op deze mooie avond niet, evenals de oer-Hollandse klanken en meezingers! Kortom, een avond om nooit te vergeten!

extra foto’s

Prijs

€ 18,95 p.p.

Duur

2 uur
Boek Nu

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

neem contact op