Activiteiten- De Jongens tegen de Meisjes

Jongens VS Meisjes

Locaties:

– Helenaveen
– Tolkamer
– Ulicoten

Minimaal aantal personen: 20

Bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Het bekende spel ‘De jongens tegen de meisjes’ maakt het tot een gegarandeerd succes.

Wat is de Jongens tegen de Meisjes

Wist u dat mannen onder werktijd 2x zo vaak online shoppen dan vrouwen? Feitenkennis en vele andere onderdelen komen aan bod in het programma “De Jongens tegen de Meisjes”.

Tijdens deze te gekke spelshow komen er vele vragen, stellingen, dilemma’s en opdrachten voorbij. Wie zijn het beste? De Jongens of toch de meisjes?
Tijdens dit programma kunt u eindelijk eens eerlijk zijn tegen uw collega’s, vrienden en/of familieleden en zeggen wat u van de andere sekse vindt. Leef je helemaal in, in de belevingswereld van de andere sekse, om erachter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaar weten.
Zoals de naam al zegt, is het een “strijd der seksen”! De mannen en de vrouwen worden verdeeld in twee groepen, zoals bekend een mannenteam en een vrouwenteam.

Wij zorgen ervoor dat iedereen op kan gaan in deze strijd! De quizmaster ziet erop toe dat de quiz eerlijk gespeeld wordt en dat zowel de jongens als de meisjes gelijke kansen krijgen. Binnen het stijlvolle decor worden onder andere de volgende spellen gespeeld:
– Uitdaging
– Op het matje
– Waarom weet je dit?
– Songteksten raden
– Wie ben ik?
– Mannen of vrouwen?

Na afloop van de avond heb je dan eindelijk antwoord op de vraag wie er beter zijn: de jongens of toch de meisjes!

extra foto’s

Prijs

€ 18,95 p.p.

Duur

2 uur
Boek Nu

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

neem contact op