Activiteiten- Kinderairsoft

Kinderairsoft

Locaties:

– Helenaveen
– Tolkamer
– Veldhoven

Minimum aantal personen: 8

Ontdek de nieuwe spectaculaire ervaring van het kinder-airsoft nu bij Atc eXperience.

Wat is Kinderairsoft

Kinder Airsoft is onze nieuwste ‘Call of Duty’ activiteit geschikt voor kinderen vanaf 8 tot 14 jaar. Bij deze super stoere activiteit krijgen de deelnemers een speciaal voor kinderen ontwikkelde Airsoft replica. Uiteraard behoort ook bij deze activiteit een aantal opdrachten en spelen de kids in compleet verschillend ingerichte speelvelden. Een onvergetelijk feestje waar nog heel lang over wordt gesproken!

Het bij Kinder Airsoft gebruikte materiaal valt niet onder de wapenwet en is daardoor volledig legaal voor kinderen. Ondanks dat deze Airsoft replica’s minder hard en ver schieten dan een Airsoftapparaat voor volwassenen, voorzien wij elk kind van een volledige gezichtsbeschermd masker.

Uitrusting

De basisuitrusting bestaat uit: afgenomen aantal balletjes p.p., Camo overall, Veiligheidsbril, Mondmasker en een kinderairsoft replica.

 

Overige informatie Kinderairsoften

– Je kunt ter plaatse extra balletjes kopen, als deze op raken. €12,50 per 2000 balletjes
– Balletjes hergebruiken is verboden.
– In het speelveld dient u ten alle tijden u veiligheidsbril op te houden!

extra foto’s

Prijs

€ 15,95 p.p.

Duur

2 uur
Boek Nu

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

neem contact op