Activiteiten- Nerf

Nerf Battle

Locaties:

– Helenaveen
– Veldhoven
– Op locatie

Minimum aantal personen: 8

Ontdek de nieuwe spectaculaire ervaring van het Nerf-battle nu bij Atc eXperience.

Wat is Nerf Battle

Wat is nu leuker dan lekker een potje schieten met je vriendjes of vriendinnetjes? Tegen de meeste jongens en meisjes hoef je dit maar één keer te zeggen. Nerf is geschikt voor kinderen vanaf 6 tot 14 jaar.

Een NERF (speelgoed) geweer richt geen schade aan bij kids en doet geen pijn. NERF is erg veilig, omdat de discs of pijltjes waarmee geschoten wordt van foam zijn gemaakt. De speelgoed geweren zijn in verschillende soorten en maten te huur bij ons. We verplichten je echter wel om een veiligheidsbril op te zetten, in al onze spellen. Dit doen we voor ieders veiligheid, wat bij ons (vooral als het om kinderen gaat) voorop staat.

Uitrusting

De basisuitrusting bestaat uit: Onbeperkt aantal nerf-darts, Camo overall, Veiligheidsbril, Mondmasker en een Nerf-gun.

Speelveld

Helenaveen is een geweldige locatie in het zuiden van Nederland. De locatie telt ruim 6000 vierkante meter aan binnenterrein, dat klaar ligt om de meest spannende missies te ondergaan. Om je de meest leuke uitjes te kunnen bieden hebben we objecten zoals auto’s, vrachtwagens en containers voor je geplaatst. Het meest unieke aan onze hal is echter dat we een complete stad hebben gebouwd, waar je in de winkels en woningen een meeslepend spel kunt beleven. Tevens zijn er panden welke voorzien zijn van een tweede verdieping.

 

extra foto’s

Prijs

€ 14,95 p.p.

Duur

2 uur
Boek Nu

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

neem contact op