Activiteiten- Nerf

Nerf Laser Battle

Locaties:

– Helenaveen
– Tolkamer
– Veldhoven
– Op locatie

Minimum aantal personen: 8

Ontdek de nieuwe spectaculaire ervaring van het Nerf Laser Battle nu bij Atc eXperience.

Wat is Nerf Laser Battle

Wat is nu leuker dan lekker een potje schieten met je vriendjes of vriendinnetjes? Tegen de meeste jongens en meisjes hoef je dit maar één keer te zeggen. Nerf is geschikt voor kinderen vanaf 5 tot 14 jaar.

De Nerf Laser Blasters geven spelers alles wat ze nodig hebben om tegenstand te bieden in live actie lasergevechten! De Blaster vuren een multi-shot infrarood blast af en registreert hits met licht en geluid, terwijl een LCD-scherm aan de achterkant de gezondheidsstatus en munitiecapaciteit weergeeft. Ontworpen met onbeperkte munitie, heeft de blaster een snellaadknop om de voorraad aan te vullen. Kies ervoor om te strijden in een team of een ieder-voor-zich spel!

Speelveld

Helenaveen is een geweldige locatie in het zuiden van Nederland. De locatie telt ruim 6000 vierkante meter aan binnenterrein, dat klaar ligt om de meest spannende missies te ondergaan. Om je de meest leuke uitjes te kunnen bieden hebben we objecten zoals auto’s, vrachtwagens en containers voor je geplaatst. Het meest unieke aan onze hal is echter dat we een complete stad hebben gebouwd, waar je in de winkels en woningen een meeslepend spel kunt beleven. Tevens zijn er panden welke voorzien zijn van een tweede verdieping.

 

extra foto’s

Prijs

€ 15,95 p.p.

Duur

2 uur
Boek Nu

Wilt u meerdere activiteiten boeken na elkaar?

Bekijk dan onze arrangementen of vraag via het formulier hiernaast informatie aan en geef aan welke activiteiten u wil boeken. Wij stellen dan een passend programma voor u samen.

neem contact op